Banc Sabadell Professional: Plans de pensions

17/11/2022

Una vegada em jubili, podré mantenir el meu nivell de vida?

El futur planteja tot tipus de preguntes, i quan ens referim a la jubilació, encara més, perquè serà el moment en què necessitem disposar de tots els diners que hàgim pogut estalviar durant els anys que hem estat en actiu.

Per això, és molt important que comenci a planificar el seu futur com més aviat millor amb solucions d’estalvi a llarg termini com els plans de pensions individuals oferts per Banc Sabadell.

• Flexibilitat: li ofereixen una gran flexibilitat a l’hora de fer les aportacions, ja que les pot portar a terme a partir de 30 euros, i amb una periodicitat mensual, trimestral, semestral i anual. A més a més, també hi pot fer aportacions extraordinàries sempre que ho desitgi.

• Àmplia gamma: posem a disposició seva multitud de plans de pensions individuals per tal que pugui triar el que s’adapti més bé al seu perfil inversor, des del més conservador fins al més arriscat.

• Fiscalitat favorable: es pot beneficiar d’un estalvi fiscal de fins al 54 % de les aportacions fetes anualment.

I, a més a més, si ara porta el seu pla de pensions individual des d’una altra entitat, es pot beneficiar d’un incentiu econòmic del 6 %.

El Col·legi manté un acord de col·laboració amb el Banc de Sabadell, que ofereix avantatges exclusius en la contractació de productes financers als col·legiats i familiars de primer grau.

Per a més informació o fer-te client de Banc Sabadell contacta amb un gestor especialitzat i identifica't com a col·legiat/ada d’ENGINYERS GARRAF - PENEDÈS.

Amb el patrocini de:
Entitat membre de:
Donen suport a: