Notícies

Veure més
image

Modificació de diversos Reglaments de Seguretat Industrial

Reial Decret 145/2023, de 28 de febrer, pel qual es modifiquen diverses normes reglamentàries en matèria de seguretat industrial per a la seva adaptació al principi de reconeixement mutu.
image

Guia d’energia solar tèrmica per a processos industrials

L'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) i l'Institut de la Construcció de Castella i Lleó (ICCL) han elaborat la Guia d'Energia Solar Tèrmica per a Processos Industrials.
image

APP per al càlcul del benestar tèrmic

L’INSST (Institut Nacional de Seguretat i Salut en el treball) t'ofereix una eina per a calcular el benestar tèrmic.
image

Els SPEIS de la Generalitat publiquen dues noves ITCs

Publicació de noves Instruccions Tècniques Complementàries - SP144 i SP 145.

Formació / Esdeveniments

Veure més
image

Curs Proteccions en Instal·lacions Fotovoltaiques

El dijous 13 i divendres 14 d'abril tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el curs de Proteccions en Instal·lacions Fotovoltaiques adreçat a enginyers/eres i/o instal·ladors/es que realitzen o mantenen instal·lacions d'aquesta tipologia. El curs inclou la visita a la planta solar instal·lada a la coberta de l'EPSEVG-UPC de Vilanova.
image

L’ús professional de drons i la PRL

La Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya organitza una Jornada presencial sobre l'ús professional dels drons i la PRL
image

Sortida cultural i calçotada 2023

El dissabte 1 d’abril ENGINYERS GARRAF - PENEDÈS organitza una sortida cultural per la ruta "El paisatge emocional de Miró" i dinar de calçotada a l’Ermita Mare de Déu de la Roca.
image

"Recreacions", mostra fotogràfica de Tito Olivares a la sala d'actes d'Enginyers Garraf-Penedès

Josep Maria Olivares, "Tito", s'allibera i redescobreix el plaer de deixar fluir la seva mirada lliurement, deslligada de qualsevol temàtica, en aquesta mostra que trobareu del 14 d'abril al 15 de maig a la sala d'actes d'Enginyers Garraf-Penedès.
Amb el patrocini de:
Entitat membre de:
Donen suport a: