Serveis

ENGINYERS GARRAF - PENEDÈS disposa d'un gran ventall d' aparells de mesura, per l’ús de tots els col·legiats i col·legiades,per tal de facilitar les tasques de comprovació i certificació que s'han de fer com a complement de l'actuació professional.

Trobaràsaparells tan variats com sonòmetre, font de pressió acústica,calibrador acústic, càmera termogràfica,multifunció: Verificador Instal. Elèctiques, mesurador làser de distàncies, multímetre digital, luxímetre, altímetre, pinça amperimètrica, topòmetre, multifunció REBT i Analitzaqdor xarxes trifàsic ...

Per més informació posa't en contacte amb el Col·legi, a través del correu electrònic enginyersgp@enginyersgp.cat, per telèfon al 93 814 57 57.

Documentació relacionada amb aquest servei AQUÍ.

Prestecs

Empreses col·laboradores

Borsa de treball

LLOGUER D’ESPAIS ENGINYERS GARRAF-PENEDÈS

ENGINYERS GARRAF-PENEDÈS posa a la vostra disposició diferents espais perquè feu un curs, una conferència, una presentació de producte, organitzeu una roda de premsa o realitzeu una reunió d’empresa.

Aquests espais estan situats al centre de Vilanova i la Geltrú, a només 5 minuts de la Rambla Principal, a 10 minuts de l’estació de RENFE i davant mateix d’un aparcament de 300 places, estan totalment equipats per a la seva finalitat.

El servei inclou el suport tècnic i l’atenció i recepció dels assistents, ofereix la possibilitat de llogar els espais tant per hores com per dies. Ens adaptem totalment a les teves necessitats.

I a més, si ets col·legiat: sala de reunions gratuïta i aula de formació amb un 15% de descompte!

SI VOLS LLOGAR UN ESPAI O NECESSITES MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES:

enginyersgp@enginyersgp.cat

SALA D’ACTES – AULA DE FORMACIÓ

Capacitat: 40 persones

Equipada amb ordinador portàtil

Pantalla tàctil de 75”

Permet streaming i videoconferència

Connexió Wifi

SALA DE REUNIONS

Capacitat: 10 persones

Equipada amb pantalla

Connexió Wifi