Baròmetre Industrial 2022 - Ampliat fins al 21 de novembre el termini per a respondre el Baròmetre Industrial 2022! Més de 2800 companys ja ho han realitzat

28/10/2022

COGITI convoca un any més el baròmetre per veure la situació actual del sector industrial. Les enquestes pel baròmetre industrial de l'any 2022 ja estàn obertes!

El Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de España (COGITI) demana un any més, als col·legiats, que completin l'enquesta sobre la situació del sector industrial, a fi d'aconseguir una visió generalitzada i plural de la situació actual i les perspectives del futur.

Els resultats es publicaran en la sisena edició del "Baròmetre Industrial" del COGITI que comptarà amb la col·laboració del Consell General d'Economistes d'Espanya.

A més, tots els col·legiats que responguin l’enquesta, se'ls obsequiarà amb un xec regal de 20 euros per a utilitzar en qualsevol curs de la Plataforma de formació e-learning del COGITI (a excepció dels cursos d'idiomes i la formació síncrona), que es realitzi abans del 30/06/2023.

L'enquesta dura menys de cinc minuts i totes les dades seran tractades de forma completament confidencial. És molt important completar l'enquesta fins el 21 de novembre.

Accediu a l'ENQUESTA.

Amb el patrocini de:
Entitat membre de:
Donen suport a: